onsdag 19. oktober 2011

Bursdagsselskap :)

Her var det lite med oppdateringer den siste tiden gitt... Men har ikke had så lyst til å skrive noe som helst i det siste. Noen pga personlige grunnes, samtidig som vi har støtt på mer enn vår del av problemer med nybyggingen av hus. Men nå føles alt mye bedre :)

Forie helg hadde vi bursdagsfeiring for Preben :) Et veldig vellykket selskap, med mye familie. Og så mye fint han fikk. Ikke helt feil å bli hele ett år :) Ny dyne, ullundertøy, bukser, gensere, luer, leker, sengesett og hoppedisse. Dynen er kommet i sengen, klærne i komoden, lekene i lekekassen og hoppedissen henger i taket var noe av alt det han fikk. Spesielt hoppedissa  har vært populær den siste tiden. Endelig kan han stå litt på egne ben. Han vil jo gjerne gjøre det, men han får det jo ikke til. Har faktisk merket stor fremgang med han etter han fikk den. Nå har han faktisk reist seg opp ved siden av ting to ganger, helt av seg selv. Sto bare noen sekkunder da, men det er jo en start.


 Tøffingen fikk seg egen kake på bursdagen :)
 Falt i smak ja :)
Mmmm.... :)

 Får hjelp av to stk søskenbarn til pakkeåpningen :)
Tøffingen til mamma :)

Det ble etterlyst en julegave-ønske liste for barna på bursdagen til Preben. Ville bare si det kommer snart. Har så vidt begynt på en hversin liste. Legger den ut i løpet av noen dager. Den kommer antagelig til å oppdateres flere ganger frem mot jul.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar