fredag 5. august 2011

Sommerferie?

Må bare få få sakt: for en sommerferie vi har had i år... Anne fikk vannkopper to dager etter hun kom hjem på ferie. Hadde de i en uke. En lang pinsom uke... Var hardt å bare være hjemme så lenge ja... En uke etter at Anne ble frisk, og på samme dag som Veronica skulle begynne på "storbarnehagen" etter tre uker  med ferie (som hun var på i hele tre kvarter på mandagen, før vi fikk telefon) fikk hun vannkopper... Mens Anne var ganske heldig, hadde ikke så mange prikker og de klødde ikke så mye, har Veronica vært ganske hardt plaget. Feber, mange prikker og de har vært ganske "hissige" og klødd mye. Har ikke sovet en hel natt i strekk siden natt til mandag nå.

 Ikke tatt så mange bilder av koppene, men her er noen av dem hun fikk i ansiketet. Kommet flere der siden dette bildet ble tatt. Smiler tappert da...
Siden det ble en noe hemmet barnehagestart (45 min på bhg før hun måtte hentes igjen) på mandagen, dro vi og hentet Sander (søskenbarnet hennes) på bhg på tirsdagsmorgen. Så hun skulle få leke seg litt med andre barn iallefall. Her sitter de på trampolinen og koser seg. En liten "smitte-fest", mammaen til Sander (min søster) synes ikke det hadde vært så dumt om Sander også fikk vannkopper nå. Slik at han skal være ferdig med dem mens han enda er liten. Har noen andre venninner som også gjerne vil at Veronica skal smitte deres barn, slik at de også skal være ferdig med vannkoppene mens de er små, men Veronica har ikke vært i form til det de siste dagene. Hun fikk jo som sakt feber, stakkars lille.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar