torsdag 18. november 2010

Besøk :)

Onsdagskveld:


I dag har vi vært på helsestasjon med Preben-gullet. Han er nå en stor gutt på 6 uker, som veier 4670 gram og er 56 cm lang. Altså ikke i nærheten av å være like stor som sine søstre som var:

  • Anne 6 uker: 59 cm og 5480g
  • Veronica 6 uker: 56,5cm og 5170g

Ellers var alt som det skulle. Gulpinga blir det ikke gjort noe med siden han legger på seg og virker fornøyd med det han får. Navlebrokken er blidt bedre, så vi skal bare fortsette med bomull og tape... Håper virkelig gutten blir bedre av det altså, liker ikke å plage gutten på dette viset... Huden blir jo sår med all denne tapebruken... Buker mye krem på da så det er ikke så ille akkurat nå.

Siden Veronica hadde fridag fra barnisen i dag dro vi på besøk til mamma/bestemor etter helsestasjonen. Veronica vil jo helst besøke "nættemor" hver gang vi er på farten hun :) Synes det er fint at hun trives så godt der jeg. Viktig med god kontakt med sine besteforeldre.

Ellers så har vi had kjempekoselig besøk av tanten, onkelen og bestemoren min i kveld. Alltid koselig med kaffebesøk, og ekstra stas siden det ikke er så ofte de er her. Så tusen tusen takk for veldig hyggelig besøk folkens :) Men nå må jeg vel bare hoppe i køya, lang dag i morgen med julegave handling sammen med bestemor og Preben...

Noen bilder av Preben-gullet mitt :)




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar