fredag 26. november 2010

JAAAAA!!!!

Må bare skryte litt. For en tid tilbake kjøpte kjærestesamboeren en potte til Veronica. En sånn fin en som lager musikk når det kommer tiss i. Å i dag tisset hun på potten for første gang :) Pia mi er sååååååå flink :) Hun skjønte sammenhengen, først tisse- så lyd :) Håper det fortsetter nå. Forventer selvfølgelig ikke at hun skal gå på potta hver gang sånn nå med en gang, men at hun kan gå uten bleie av og til på kveldene å tisse på potta. Flinke flinke pia :) Så må det sies at hun fikk mye skryt å da, å klapping :)
Ellers så har jeg og Preben fått tatt oss en besøks-tur til bestemor/oldemor. Det er koselig det :) Fikk drukket masse kaffe, spist kake og sladret. Preben hadde ikke så vondt i magen sin heller i formiddag som han pleier å ha, så han smilte mye å var så fornøyd. Sjarmerte oldemoren sinn rett i senk :) Kose gutten til mammaen sin :)
Noe som ikke er fult så koselig er at i dag har storepian vår vært her i en uke, så i dag dro Anne til pappaen sin og Camilla til mammaen sin... Det er like trist her gang de drar. Å så stille det blir i huset. Høres så godt at det er noen som mangler. Selv om Veronica prøver sitt besste for å holde liv her :) Hun er helt i hundre og løper rundt med en slik lekemobil sak som gir fra seg MYE og HØY lyd, samtidig som hun snakker i den :) He he...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar